CONDICIONS GENERALS DE VENTA

Aquestes condicions de venta es presenten a tots els possibles clients amb la intenció que no pugui haver-hi errors o malentesos en el moment de realizar la seva comanda a través d’aquesta Web de comerç electrònic.

Realitzar una comanda a través d’aquesta Web implica l’acceptació de les condicions de venta. Les condicions de venta no podran ser modificades pel comprador excepte en el cas d’haver estat pactades per escrit anteriorment entre comprador i venedor. Si el venedor en algun moment no imposa una o més de las següents condicions, no implica que renuncï o modifica les mateixes per a futures transaccions.

REGISTRE DE COMANDES

L’únic responsable de la informació proporcionada al realitzar una comanda, és el comprador. Per tant, si hi hagués algun error en aquesta informació, el venedor no és responsable del possible retràs o anul·lació de l’entrega de la comanda.

La comanda només podrà ser efectiva un cop confirmat el pagament per part del comprador.

Un cop confirmat el pagament de la comanda, el comprador no podrà modificar o cancel·lar-la i l’import no es reembolsarà excepte acceptació expressa del venedor.

Si el client desitja fer alguna modificació a la comanda, si us plau, contacti amb el venedor a: info@fontanillas.com o trucant al telèfon: 93 867 03 99.

CATEGORIES RESTRINGIDES

Per tal d´oferir-vos un servei més personalitzat les categories amb la icona {josepmblock} només són accessibles per als usuaris registrats que previament ho heu sol·licitat, si hi esteu interessats només heu de demanar-ho contactant amb Taller floral Fondan.

En la categoria de Casaments vosaltres mateixos us podeu realitzar el pressupost de la vostra celebració, escollint el que us agradaria en el vostre dia. En aquest apartat no es realitza la comanda fins que el pressupost que heu realitzat no s’ha confirmat de mutuu acord.

PREUS DELS PRODUCTES

El preu dels productes és l’indicat en aquest lloc de comerç electrònico en el moment de la compra.

Els preus podran ser modificats a la Web, però mai quan ja s’hagi realizat la comanda.

Aquests preus inclouen l’IVA.

FORMA DE PAGAMENT

Targeta de crèdit o dèbit: el sol·licitant del servei es compromet a aportar dades correctes i propies en el moment de cumplimentar la sol·licitud de la comanda, garantitzant que no s’aporten dades falses o d un altre titular. Les transaccions realitzades en aquesta Web són sempre privades i garantides.

Pagament a la tenda: el comprador es compromet a realitzar el pagament del total de la comanda en persona a la tenda de Floristeria Fontanillas situada al carrer Sant Martí número 2 de Sant Celoni, en cas contrari Floristeria Fontanillas es reserva el dret de cancel·lar la comanda. En qualsevol cas la comanda no es prepararà fins haver fet efectiu el pagament essent qualsevol retard en l´entrega, originat per aquest fet, responsabilitat del comprador.

DISPUTES JURÍDIQUES

Qualsevol reclamació o disputa serà tractada amb la màxima serietat i s’intentarà resoldre el més aviat possible. Però si es donés el caso de litigi, els clients hauran de contactar amb el venedor per a intentar solucionar el problema d’una manera amigable. Si malgrat això no s’arribés a un acord, els tribunals espanyols tindran la última paraula sobre el possible litigi.